Bespaar op verzuimkosten
  • pwm_slider_07_1280x804
  • pwm_slider_05b_project
  • pwm_slider_04
  • pwm_slider_03
  • pwm_slider_02
  • pwm_slider_01_1280x880

Tevreden werkgevers & werknemers

Werknemers en ziekteverzuim is mensenwerk. Daarin zijn wij gespecialiseerd, net als in alle andere vraagstukken over ziekteverzuim. We kunnen voor uw bedrijf tijd en geld besparen.

Web Design

Verzuim-dienstverlening informatie

De besparing die PoortwachterMonitoR realiseert op het verzuim verhoogt onmiddellijk uw bedrijfsrendement: in één persoonlijk gesprek wordt u bij ons klant.

Web Design

Case management werknemers

PoortwachterMonitoR verdubbelt voor u de effectiviteit van verzuimbeheer door de inzet van Case management te combineren met Business Consultancy.

Web Design

In- en uitplaatsing van personeel

Doordat PoortwachterMonitoR een intensief contact met haar klanten heeft, kennen wij hun arbeidsbehoefte als geen ander, zodoende kunnen wij snel schakelen op uw specifieke vraag.

Web Design

Talent & motivatie-onderzoek

Een werknemer is het meest productief als hij of zij qua taken en werkomgeving op de juiste plek zit. PoortwachterMonitoR brengt hun talent en motivatie voor u in kaart.

Contact

Recente projecten

Onze klanten en hun personeel zijn zeer tevreden over onze aanpak en onze diensten. Hieronder ziet u enkele lopende projecten van ons bedrijf.

Recent projects jpeg2-270x170

MacDonald’s – Tilburg

Bij Mc Donald’s werkt veel parttime personeel, toch vragen zij bij uitval dezelfde daadkracht, dezelfde kwaliteit in aandacht als wordt aangewend voor het fulltime personeel. Binnen deze diversiteit bieden wij maatwerk.

pwm_slider_07

V.d. Reijt Meststoffen – Breda

Deze grote speler op de markt van meststoffen en strooizout heeft als 'verwerkingsindustrie' een sterke seizoensgebonden vraag, in het groei- en strooiseizoen is er terecht weinig ruimte voor verzuim.

pwm_slider_04_project

De Partners Notariaat – Breda

De Partners Notariaat heeft service en aandacht voor elke klant apart hoog in het vaandel staan. De werknemers bij ‘De Partners’ hebben een zeer gevarieerde expertise en dekken daarin het totale notariaat-vraagstuk af.

pwm_slider_06_project

Taxi-Line Human BV – Breda

Taxi-Line Human vervoert haar klanten accuraat, veilig en snel in ‘Yellow Cabs’ tegen het allerscherpste tarief. Dat lukt dankzij haar kundige chauffeurs die met plezier en op tijd de ritten rijden: afspraak is immers afspraak.

bordkader VAN DE REIJT MESTSTOFFEN140x60
bordkader TAXI-LINE140x60
bordkader MC DONALD'S140x60
bordkader LUX DENTAL140x60
bordkader IEO TRANSFORMATOREN140x60
bordkader DE PARTNERS140x60
bordkader ACHTER DE BLAUWE DEUR140x60